BEMUTATKOZÁS

TERMÉKEK

AKCIÓK

SZOLGÁLTATÁSOK

KAPCSOLAT

REFERENCIÁK

FÜRDŐSZOBAI KIEGÉSZÍTŐK

Tedd a kedvencek közé!

Köszönjük, hogy honlapunk megnyitásával megtisztelt bennünket!

Cégünk a HG VISION Kft a hazai vetítés- és irodatechnikai piac egyik ismert szereplője. Több ismert külföldi és magyarországi cég képviseletét és szervízét látjuk el. Ezek a cégek többek között a német NOBO, a szlovén VEGA és a Mitsubishi  Electronic Ltd.  illetve az Alex Fémbútor Kft. Kínálatunkban megtalál minden olyan technikai eszközt és berendezést, amire Önnek szüksége lehet  konferencia-,  illetve vezérlőtermébe.

Számos hotel  konferencia berendezésében  sikerült közreműködnünk, de az oktatási intézmények audió vizuális eszközeiben is maradéktalanul kielégítettük ügyfeleink igényeit

Amennyiben speciális vagy egyedi termékre van szüksége - amely illik cégünk profiljába- , de nincs a kínálatunkban,  forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a beszerzésében. Vállaljuk továbbá komplett oktató- , konferencia- , és vezérlőtermek teljeskörű munkáit a  tervezéstől a kulcsrakész átadásig.  Vásárlóink között sok oktatási intézmény található, így számukra speciális nyelvi laboratóriumok, iskolarádió  rendszerek és iskolabútorok kedvező áraival próbálunk segíteni. Helyszíni bemutatóval tudjuk megkönnyíteni a kiválasztott eszköz megvásárlását, melynek kiszállítása természetesen díjtalan.

Kellemes böngészést kívánunk és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

© Fortis Media 2009